KURTLAR VADİSİ YAYINLANIYOR!..

PANA FİLM ATV İLE 800.000 $ ANLASMA SAGLANDIGI SÖYLENİYOR. YINE HERZAMAN Kİ GİBİ KENDİ GÜNÜNDE KENDİ SAATİNDE YAYINLANACAKTIR.

Kurtlar Vadisi izleyicilerinin oluşturduğu onlarca fan klüp sitesi, okuyucularına çağrıda bulunarak dizinin yayından kaldırılmaması için RTÜK ve SHOW TV'ye telefon açılması ve e-mail gönderilmesi çağrısında bulundu.

RTÜK'deki toplantıdan sonra Kurtlar Vadisi yapımcılarını arayan Show TV yönetimi, dizinin geleceğini tartıştı.

Toplantıda en önemli unsur ise Show TV ve Pana Film'e gelen telefon ve e-mailler oldu. Çünkü binlerce kişinin dizinin yayından kaldırılmaması için gönderdiği e-mailler ve açtığı telefonlar, alınacak karar konusunda etkili oldu.

Toplantının başında dizinin yayından çekilmesi ve bu akşam yeni bölümün yayınlanmaması ele alındı.

Toplantı sonunda ise Show TV ve Pana film yöneticileri, dizinin bu akşam yeni bölümünün yayınlanması kararını verdi.

Bu önemli kararı Pana film web sitesinden "KURTLAR VADİSİ SAATİNDE EKRAN BAŞINA. Tüm izleyicilerimizi, “Kurtlar Vadisi Günü”nde, “Kurtlar Vadisi Saati”nde Show TV ekranına bekliyoruz..." mesajıyla duyurdu.

Bu arada Kurtlar Vadisi izleyicilerinin oluşturduğu onlarca fan klüp sitesi, okuyucularına çağrıda bulunarak dizinin yayından kaldırılmaması için RTÜK ve SHOW TV'ye telefon açılması ve e-mail gönderilmesi çağrısında bulundu.SÜPERPOLİGON

Hiç yorum yok: